Известие

Collapse
No announcement yet.

кора под двигател за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кора под двигател за 156

Някои знае ли каква е цената на алуминиевата кора че в Гьрция ми искьт 198 евро.
    0888515205

Виж този линк http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12267
    Тук в България аз съм проверил в Александър Ауто пластмасовата кора струва 302 лв.
    Зависи колко ти е счупена ако не е много си я направи сам.
    Аз мойта си оправих сам и ми излезе 20 лв. елементарно, около 1 час работа.
    Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
    VW Passat 1.8, 1991
    Seat Leon 1.4, 2007

Comment

алуминиевата е страхотна
      0888515205

Comment

E да ама и парите са страхотни за нищо и никаква си кора
        Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
        VW Passat 1.8, 1991
        Seat Leon 1.4, 2007

Comment

кора 156 2.4 жтд

...баси яката цена...ядосан съм и много...колко е дебела ламарината на тая кора ве колеги...я подскажете...ако е 4 мм това са към 20 кила на лист...по 15 лева килото 300 лева; 3 ако излизат - 100 лева им е материала...или там някъде...серия 30 броя - към 40 лева труд на брой...в 150 кинта може да се върже цена.... по тая схема ще проуча материалите...и ще предложа цена, да видим колко човека ще се съберем...труда ще го свия до минимум.... тая алуминиевата на снимката е гот, но могат да се вкарат в нея eR-ови оребрявания/избушват се на специална машина/ с което може да се смъкне и дебелината на ламарината-оттав и цената....кажете само като база колко е дебела тази гръцката алуминка???
          156-2.4-JTD-99;
          156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

ще ти кажа в неделя като доиде от Гьрция
            0888515205

Comment

Re: кора 156 2.4 жтд

Първоначално публикувано от mll
              ...баси яката цена...ядосан съм и много...колко е дебела ламарината на тая кора ве колеги...я подскажете...ако е 4 мм това са към 20 кила на лист...по 15 лева килото 300 лева; 3 ако излизат - 100 лева им е материала...или там някъде...серия 30 броя - към 40 лева труд на брой...в 150 кинта може да се върже цена.... по тая схема ще проуча материалите...и ще предложа цена, да видим колко човека ще се съберем...труда ще го свия до минимум.... тая алуминиевата на снимката е гот, но могат да се вкарат в нея eR-ови оребрявания/избушват се на специална машина/ с което може да се смъкне и дебелината на ламарината-оттав и цената....кажете само като база колко е дебела тази гръцката алуминка???
              Нали се сещаш, че ако наистина предложиш алуминиева кора за под двигателя на цена до 150 лева, доста хора ще се зарадват( вкл. и аз- моята отдавна се счупи)!
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Re: кора 156 2.4 жтд

Първоначално публикувано от bager
                Първоначално публикувано от mll
                Нали се сещаш, че ако наистина предложиш алуминиева кора за под двигателя на цена до 150 лева, доста хора ще се зарадват( вкл. и аз- моята отдавна се счупи)!
                Като се счупи що не я прекара през каско да ти е мирна главата и по тежък джоба.
                Между другото една фирма Интеркар 3000 предлага реплика на оригиналната кора за 113 лв но нямат в момента в наличност. Аз чакам да докарат ама кога не се знае. Днес ще ходя при застрахователя да питам колко кинта ще даде и ако става ще взимам оригинална.

ПП Ако има начин да се издаде фактура за гръцката може и се наредя на опашката
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Грьцките кори са сьс фактура.
                  0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian
                    Утре ще е денят на истината - ще плащат ли ДЗИ или не
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                      Първоначално публикувано от marian
                      Утре ще е денят на истината - ще плащат ли ДЗИ или не
                      Едва ли ще ти отпуснат толкова пари, мамка им!
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Моята алфа дойде без кора под двигателя и аз сам си я направих от алуминиева ламарина ( нашарена от едната страна). Взех от 1.5 мм един лист за около 80лв останалото е шаблони очертаване и яки гаражни врати за огъване на материала.
                        Готовата кора тежи около 6 кг.
                        Виж формата тук http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... 15_71.html
                        sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
                        Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Ако може да се направи точно копие на гръцката до 150 лв. (с 40 мм повече клиърънс) и аз съм на опашката.

п.п.
                          Моля модератор да изтрие застрахователните постове...
                          Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
                          Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Тази която си направих е на около 3 см от картера на двигателя. така че смятай.
                            sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
                            Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Първоначално публикувано от milen
                              Тази която си направих е на около 3 см от картера на двигателя. така че смятай.
                              Отвътре облепил ли си я с нещо за обезшумяване ?
                              Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
                              Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Working...
                              X